Fra Haugesund Avis

Fikk testet hørselen under åpningsfest

 

Ordfører Arne-Christian Mohn var førstemann som fikk testet hørselen i HLF Haugalands flunkende nye vogn.

TESTET HØRSELEN: Ordfører Arne-Christian Mohnfikk testet hørselen i campingvognen til Hørselshemmedes Landsforbund HLF av Ottar Eriksen.
TESTET HØRSELEN: Ordfører Arne-Christian Mohnfikk testet hørselen i campingvognen til Hørselshemmedes Landsforbund HLF av Ottar Eriksen. (Foto:Harald Nordbakken)
 

HAUGESUND: – Brukerhuset gir et supplement sykehuset ikke kan gi, og det er til stor glede for både pasienter og pårørende, sier Arne-Christian Mohn.

Ordføreren fikk æren av å åpne huset som per i dag samler seks organisasjoner: Landsforeningen for hjerte og lungesyke, Hørselshemmedes Landsforbund, Afasi-forbundet, Norsk forbund for utviklingshemmede, Stoffskifteforbundet og Handikapforbundet.

Brukerhuset ligger vegg i vegg med Stiftelsen Folkets Gaves kontorer i Worum-bygget i Karmsundgata.

Huset er for pasienter og brukere av helsetjenester i regionen. Her skal folk kunne komme og få de råd og den hjelp de må føle behov for i hverdagen. Under åpningen var Mohn den første som fikk testet hørselen i vogna til HLF Rogaland som HLF Haugaland får benytte.

– 24. mai vil vi ha stand på Amandasenteret og 25. mai på Amfi Åkrehamn. Da kan folk komme og teste hørselen gratis, sier leder Arne Andersen.

Han er glad for at foreningen er på plass i Brukerhuset.

– Nå kan vi ha møtene her og ha andre å diskutere med.