Rehabiliteringsseminaret 2016

Lørdag 5.mars inviterte Stiftelsen Folkets Gave til rehabiliteringsseminar.

Dette var et internt seminar for alle våre frivillige og tillitsvalgte i Folkets Gave. Samtidig ble også brukerorganisasjonene tilknyttet Brukerhuset invitert.

På programmet stod blant annet Johannes Kolnes – spesialkonsulent Helse Bergen, som snakket om Den nye pasientrollen, Sigmund Lier – ordfører i Tysvær kommune, som fortalte om hvor viktig Folkets Gave er og Sveinung Stensland – stortingsrepresentant, som fortalte litt om brukermedvirkning.

_DSC6659

Ellers fortalte Øystein Østensjø – styreleder for Brukerhuset, litt om opprettelsen og bruken av dette, mens Synnøve Gudmundsen – styreleder Folkets Gave fortalte litt om veien videre og litt om Rehabiliteringskonferansen 2016.

Til slutt ble daglig leder, Alf Edvin Hovda tildelt Begeistringspris. Begeistringsprisen gis til en person som evner å skape glede, glød og begeistring i sin omverden. En begeistringsbærer kan lettere tåle motgang og holde det gående. En begeistring kan utvides innover og utover til det uendelige, til den blir som ringer i vannet – som er starten  på en bølge. En menneskebølge som gjør flere synlige – og stolte.

 

Alf_Edvin_Hovda_Begeistringsprisen-2016

Les også hva Haugesund Avis skrev:

http://www.h-avis.no/nyheter/helse/haugesund/samlet-om-helsehjelp/s/5-62-228530